Nyheter

Kamprapport: Rbk - TIL

22.april 2012 - 22:59 Lars Jørgen Grønli

Her er Isbergets kamprapport/spillerbørs etter toppkampen i Trondheim som endte med tap og total avkledning resultatmessig.Tippeligaen, kamp 5 av 30, søndag 22. april, Lerkendal Stadion, Karsland (a.k.a. Trondheim)

Rbk - TROMSØ 3 - 0

1-0 Henriksen (64), 2-0 Dorsin (72), 3-0 Svensson (93).

Dommer: Tommy Skjerven. Gult kort: Strandberg, Larsen (R),

Tilskuere: 12 575.


Publisert 22.04.12, 22:59. Oppdatert 23.04.12, 09:51.

TIL tapte toppkampen på Lerkendal, og ramlet ned fra tabelltoppen. Den overtok rbk, mens TIL ligger ett poeng bak, på 2.plass, etter å ha fått bank med 3-0. Resultatet gir nok ikke et fullgodt bilde på kampen, for rbk var overhodet ikke tre mål bedre enn oss. Men når låvedøra først gikk opp, sleit vi med å lukke den. Rbks andre mål var dessuten offside.

Førsteomgangen startet litt rufsete, men etterhvert overtok TIL mye av spillet og kjørte kampen en periode, men uten å klare å produsere alt for mange sjanser. Magnus Andersen var nærmest med et skudd som gikk like utenfor. Den burde han satt. TIL gjorde en god bortekamp de første 45.

Men så kom den andre omgangen, og det gode TIL-spillet var som blåst vekk etterhvert. Men fortsatt hadde TIL bra kontroll defensivt frem til en time var passert.

Helt til tabbene kom på løpende bånd.

Først er det Ruben Yttergård Jenssen som nok en gang viser seg som alt for svak i eller rundt eget felt. Han prøver å skjerme ballen ut, men mislykkes totalt. Dockal stjeler ballen fra han og sender den ut til Henriksen som kommer i fart og banker ballen i nettet forbi Lekstrøm som ikke kunne gjøre stort for å forhindre den fra å gå inn. 1-0.

8 minutter senere punkterer rbk kampen når de øker til 2-0. TIL klarer ikke å avklarere en corner. Først en tapt hodeduell (Koppinen), så går ballen ut til en rbk-spiller som header ballen inn i feltet (slår Bendiksen i hodeduell). Remi Johansen skal bare måke den ballen vekk, men klarer utrolig nok å bomme på ballen som dermed ender hos Dorsin som banker inn 2-0. Dorsin var soleklart offside (noe dommerne i år tydeligvis velger å overse), men hadde Remi gjort det mest grunnleggende i fotball - å treffe ballen! - hadde det aldri blitt scoring.

Kampen var dermed avgjort, og på overtid sendte innbytter Svensson inn 3-0. TIL var utspilt og innlegget fra kanten satte Jonas Svensson enkelt til side for Lekstrøm.

3-0 mot et RBK vi var fullt på høyde med frem til 1-0 kom. Pinlig. Men fortjent.

Man må også stille et stort spørsmålstegn ved Høgmos valg om å sette innpå Vegard Lysvoll og Ruben Kristiansen til sine tippeligadebuter i en kamp der vi ligger under 2-0 og går mot et tap.

MANGE TIL-FANS PÅ PLASS

Mange fra Isberget og andre TIL-fans hadde funnet veien til Lerkendal, og noen ganger kunne de også høres på TV-sendinga fra kampen. Anslagsvis 200 TIL-supportere var på plass på bortefeltet.


ISBERGET-BØRSEN

Spillerbørs. Skala 1-10.

Benny Lekström - 4 - Starter kampen rufsete og virker utrygg. Spiller seg bedre opp etterhvert, men er litt utrygg. Kan vel vanskelig lastes for noen av de tre målene, men har et svært dårlig utspill i forkant av 1-0. Lukter Sahlman fra start i neste kamp nå.

Hans J. Norbye - 4 - Utnytter kanskje ikke farten sin godt nok. Er litt lite med fremover, men gjør ingen store defensive feil.

Fredrik Björck - 4 - God 1.omgang. Gjør ikke de store feilene men har trøbbel etter pause i likhet med resten.

Miika Koppinen - 4 - Godkjent 1.omgang. Roter mer etter hvilen, og er ikke god nok i forkant av 2-0-målet. Også litt på etterskudd før 3-0.

Hans Åge Yndestad - 5 - Bra med i spillet før pause. Redder på strek etter en times spill. Brukbar innsats. Byttet ut etter 84 minutters spill.

Magnus Andersen - 4 - Har et par muligheter før pause, og en stor som han bør utnytte bedre. Ellers ikke det helt store, og helt borte etter hvilen. Byttet ut etter 78 minutter.

Ruben Yttergård Jenssen - 3 - Må ta skylda for RBKs 1-0, da han forsøker å skjerme ballen ut, men er alt for pinglete og veik- rett og slett elendig i den situasjonen, som ødelegger kampen for oss. Før den tid hadde han gjort en bra jobb, men en slik småguttefeil trekker veldig ned når det ødelegger kampen.

Remi Johansen - 3 - Fyller ikke Karas sko. Er lite synlig, og vinner på langt nær mange nok dueller. Noen greie pasninger. Greier ufattelig nok å BOMME på ballen som gjør at RBK får punktere kampen til 2-0.

Thomas Drage - 4 - Er aktiv, men innleggene sitter ikke. Blir skubbet vekk litt for lett noen ganger.

Thomas Kind Bendiksen - 5 - Gjør en god 1.omgang da han er aktiv og godt med i spillet. Faller mer av etter pause. Av mangel på noen bedre får han tittelen "Dagens TIL-Gutt" her på isberget.no.

Zdenek Ondrasek - 5 - Er aktivt med i spillet i 1.omgang, men får ikke de store sjansene selv om det er nesten noen ganger. Er også litt "uvenn" med ballen, og usynlig i store deler av 2.omgang. Byttet ut etter 81 minutter.

Innbyttere:

Vegard Lysvoll - Kommer inn etter 78 minutter til sin TIL- og tippeliga-debut, på stillinga 2-0 til Rbk. Markerer seg ikke.

Ole Martin Årst - Kommer inn etter 81 minutters spill. Markerer seg ikke.

Ruben Kristiansen - Kommer inn etter 84 minutters spill, og får i likhet med Lysvoll sin debut for TIL, og sin tippeligadebut. markerer seg ikke.


 

Lagret under: Kamprapport

Isbergetlupen 2015

#KlubbPoeng
1Molde46
2Rosenborg41
3Strømsgodset38
4Vålerenga38
5Odd36
6Lillestrøm35
7Tromsø34
8Viking32
9Haugesund29
10Aalesund27
11Bodø/Glimt25
12Sarpsborg 0824
13Sandefjord24
14Start22
15Stabæk21
16Mjøndalen18
© 2010 Isberget Supporterklubb | Admin login