Kamprapport

2. Runde i Cupen: -Transportetappe mot Byåsen

19.mai 2010 - 23:46 Lars Jørgen Grønli

På en dag da cupbomber smalt var det ingen fare for Gutan. Det ble en trygg seier borte over Byåsen, selv om det "bare" ble 2-0. Men Gutan gjorde jobben og er videre.Byåsen - Tromsø 0-2 (0-1) NM, 2.Runde, Onsdag 19.mai, Byåsen Arena, Trondheim
0-1 Helge Haugen (37), 0-2 Sigurd Rushfeldt (63). Rødt kort: Håvard Karlsen, Byåsen (43). Gult kort: Ciss (TIL). Dommer:Pål Jakobsen, Steinkjer. Tilskuere: 953.

Noe særlig til kamprapport kan isberget.no ikke by på, men Isberget gratulerer Gutan med avansementet fra cupens andre runde, en runde som "storlag" som Brann og Vålerenga ikke klarte å forsere. Gutan stilte godt forberedt til cupoppgjøret i Trondheim, og 8 av de 11 som startet kveldens cupkamp startet også tippeligakampen mot Odd Grenland 16.mai.

Det var Helge Haugen og Sigurd Rushfeldt som scoret målene. Haugen er overhodet ikke den man oftest ser i målprotokollen, men fra ca 30 meters hold klinket Helge ballen i mål etter 37 minutter. En real perle. Noen få minutter senere fikk Byåsens spillende trener Håvard Karlsen rødt kort for å ha lekt dampveivals mot Mo. En helt korrekt utvisning. Dermed fikk Gutan en avslappende andre omgang, og trengte ikke å kjøre for full maskin. Etter at Sigurd doblet ledelsen med ett skudd fra 20 meters hold var seieren aldri truet. Til Nordlys sa Sigurd at TIL etter utvisningen kunne slappe mer av, men at han føler vi hadde god kontroll hele tiden.

Det er ukjent for isberget.no om det var TIL-supportere på Byåsen Arena og støttet Gutan, men vi antar at det var noen forhåpentligvis, og vi tar gjerne imot bilde av TIL-fans på Byåsen Arena  :) Send på epost til lars@isberget.no om du har ett slikt bilde.

TILs lag (4-4-2): Marcus Sahlman – Tom Høgli, Miika Koppinen, Dominique Taboga, Hans Åge Yndestad (Mads Reginiussen fra 71.) – Thomas Drage, Helge Haugen, Ruben Yttergård Jenssen, Mohammed Ahamed Jama (Hans Norbye fra 83.) – Sigurd Rushfeldt, Vegard Braathen (Saliou Ciss fra 46.).

Skråblikk på runden, og litt alvor ;)

Rundens Brann-tap er som kjent blitt ett fast innslag i våre kamprapporter. Ettersom Brann med ett nødskrik unngikk å tape i forrige kamp, så gav de oss istedet ett tap nå å flire av. Mot selveste Fyllingen. Fra 3.divisjon. Vi flirer så det knaker av Brann som taper, taper, taper, taper, taper, taper og taper. Nå også i Cupen. Men der er Brann ferdigtapt for i år :)

Rundens (æres)Isberget-medlem, ingen over ingen ved siden, er uten tvil Trond Mohn! Nok en gang har milliardæren fra Bergen gitt TIL en pengegave. I fjor gav han TIL 10 millioner kroner, og i dag kom meldingen om at nye 5 millioner kommer TILs vei fra Trond Mohn, som er æresmedlem i Isberget.

Rundens tenåring var Kristoffer Stephensen (18) fra Fyllingen, som senket Brann.

Rundens pauseunderholdning leverte Sandefjord. Laget fra hvalfangerbyen som sliter nederst i Tippeligaen lå under mot 3.divisjonslaget Kjelsås med 2-1 ved pause, og fikk ikke gå i garderoben av trener Patrick Walker. Angivelig fordi det var for hett der.

Ellers så gratulerer vi Vålerenga med en flott andreomgang mot Tønsberg. Bare så synd for penga at de ikke var fullt så gode i den første.

Da er det bare å vente på hvilket lag NFF "overrasker" med å sette oss opp mot i 3.runde. Du får ikke mye igjen for pengene om du satser på at vi ser TIL-TUIL eller TIL-Alta i neste runde ;)

Lagret under: Kamprapport

Isbergetlupen 2015

#KlubbPoeng
1Molde46
2Rosenborg41
3Strømsgodset38
4Vålerenga38
5Odd36
6Lillestrøm35
7Tromsø34
8Viking32
9Haugesund29
10Aalesund27
11Bodø/Glimt25
12Sarpsborg 0824
13Sandefjord24
14Start22
15Stabæk21
16Mjøndalen18
© 2010 Isberget Supporterklubb | Admin login